Laserontharing

Laserontharing Venlo

Laser ontharen Venlo

ACTIE: Laserontharing €250,- per behandeling – 3 zones

De Lumines LightSheer Desire van LaserVision is al decennia lang dè gouden standaard in laserontharing.
Bij Inner-Beauty Institute Angenie behandelen wij vanaf vandaag met de nieuwste ontharingslaser: Lumines LightSheer Desire! We werken met twee verschillende koppen. Een kleinere, gekoelde kop en een grotere kop die de huid vacuüm trekt voor grotere zones. Met variabele pulstijden.

Ontharingsmethoden zoals harsen, scheren en epileren kunnen een lastige, pijnlijke en tijdrovende klus zijn. Vooral wanneer haren snel en stug terug groeien, met stoppeltjes, ingegroeide haren en bultjes tot gevolg.
LightSheer Diode laser is de meest effectieve manier van duurzaam ontharen. De LightSheer Diode laser kan gebruikt worden voor ongewenste haargroei in het gezicht en op het hele lichaam.

Lightsheer wordt dankzij zijn unieke eigenschappen door artsen en medische professionals beschouwd als zijnde de snelste en meest effectieve vorm van laserontharing op de markt. Diverse klinische studies hebben uitgewezen dat deze golflengte de meest effectieve is bij 90% van alle huidtypes . Via het handstuk wordt een korte laserpuls aan de te behandelen zone blootgesteld. Deze laserpuls zal via het lichaamseigen melanine opgenomen worden tot in de kern van het haarzakje, waardoor deze opwarmt en vernietigd wordt. Omdat het lasertoestel meerdere haarwortels tegelijk aanpakt kunnen zelfs de grootste lichaamszones snel en effectief aangepakt worden. Omdat haargroei cyclisch verloopt en een laserbehandeling enkel effectief is tijdens de anagene fase, kan per behandeling gemiddeld 20% tot 30% van de haarfollikels vernietigd worden. Doorgaans zijn 4 tot 6 lasersessies vereist om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Twee unieke handstukken maken de Lightsheer bijzonder. De vacuüm technologie, die zorgt voor een betere energieabsorptie, is één van. Om de opperhuid niet te beschadigen door de hoge energie heeft de Lightsheer ook een gekoelde tip (5 °C). Deze beperkt in hoge mate de pijnprikkel en beschermt de huid tegen oververhitting.

Ontharen met de Lightsheer kan veilig voor alle huidtypen. Bij de Lightsheer wordt ieder haartje effectief en grondig aangepakt. Dit komt doordat er een langere pulsduur wordt gecreëerd, waardoor de laser enkel zal focussen op de melanine in de kiemcellen van het haarzakje. Wetenschappelijke studies bewijzen dat er veilig onthaard kan worden op donkere huidtypen.

Laserontharing is hip en trending. Ontharen via traditionele ontharingsmethodes zoals scheren, waxen, harsen, ontharingscrèmes, is vaak een ellendige ervaring. Allen hebben ze een tijdelijk effect en de behandelingen zijn vaak vrij pijnlijk. En toch doen we het allemaal massaal. Want ongewenste haargroei maakt mensen ongelukkiger en kan het zelfvertrouwen en zelfbeeld van mensen aantasten. Wat is dan een oplossing voor deze terugkerende ergernis? Laserontharing biedt dé langdurige oplossing voor minder haar en meer zelfvertrouwen.