Team

Indy Luijpers

Indy woont in Baarlo. In 2017 is Indy haar stage begonnen bij Inner-Beauty Institute Angenie. Tijdens deze stage heeft ze de fijne kneepjes van het vak mogen leren. Na deze stageperiode is Indy werkzaam in de salon als schoonheidsspecialiste en pedicure.

‘’In mijn stageperiode heb ik een grote persoonlijke groei gemaakt, zo kwam ik als verlegen meisje binnen en sta ik nu vol zelfvertrouwen op de werkvloer.  Nu, een aantal jaar later heb ik mijn opleiding succesvol afgerond en werk ik met heel veel passie en liefde bij Inner-Beauty Institute Angenie. Ik vind het belangrijk dat de klant zich mooi voelt, zowel van binnen als van buiten. Tijdens de behandeling geef ik ze graag alle persoonlijke aandacht die hij of zij verdiend. Ik kijk er erg na uit om jullie te mogen behandelen.’’

Specialisme:

– Hannah huidcoach
– Bindweefselmassage
– Acne
– Fox laser
– Elvii 532
– Vivace 
– Lightsheer laserontharing
– Pedicure met CND shellac
– Manicure met CND Shellac

Carlijn Zang

Carlijn komt uit Sevenum. Begin mei 2021 is Carlijn begonnen met haar stage bij Inner-Beauty Institute Angenie. Sinds november 2021 is ze werkzaam als schoonheidsspecialiste en pedicure. Naast haar werk bij Inner-Beauty is Carlijn een huidtherapeute in opleiding.

“Ik was meteen heel enthousiast, de goede behandelingen die worden gegeven en met hoeveel liefde er wordt gewerkt met de klant. Je komt echt een warm bad. Mijn passie voor schoonheid heb ik al vanaf ik het mij kan herinneren, maar wat ik nog mooier vind is om mensen te helpen en ze een stukje meer zelfvertrouwen te geven. De tevredenheid en zelfverzekerdheid van een klant na een behandeling vindt ik het mooiste wat er bestaat in mijn vak. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te mogen verwelkomen in de salon. ”

Specialisme:

– Hannah huidcoach
– Bindweefselmassage
– Acne
– Shiatsu
– Pedicure met CND shellac
– Manicure met CND shellac