Ons team

Angenie Harpal

Mijn naam is Angenie Harpal. Op 14 april 2014 kreeg ik de sleutels van m’n eigen salon. Een geweldige uitdaging naast het moeder zijn van Shannon, Jay en Sancho. De combinatie van deze twee hele belangrijke taken was pittig, maar meer dan de moeite waard. Door heel veel liefde, passie en vooral heel veel geduld is het aardig gelukt om de juiste combinatie hierin te vinden. Nu een aantal jaar verder heb ik drie mooie, volwassen kinderen en is m’n bedrijf enorm gegroeid met gemotiveerde collega’s en vaste klanten die ons al jaren trouw volgen.

hannah huidcoach

Sinds 2017 ben ik een echte hannah huidcoach. Vanaf dag één helemaal fan van dit merk. De producten, de behandelingen alles wilde ik erover weten en leren. De befaamde hannah bindweefselmassage training heeft mijn bedrijf naar een ander niveau gebracht. Dit maakt mij een hannah specialist in huidverbetering. 

Mijn klanten verdienen het dat ik mezelf blijf verbeteren hierin, dus ieder jaar volg ik heel graag allerlei trainingen bij hannah in Voorthuizen. 

Aanbod

Wij bieden huidverbetering, massages, manicure, pedicure, ontharing en make-up. In de toekomst zijn er plannen om gezonde smoothies, pap, yoghurt met fruit en yogales te bieden. Voor een betere versie van jezelf en om in balans te komen in je lijf. 

Nieuwe locatie

Per 1 december 2019 zijn wij verhuisd naar de Hakkesstraat 32A in Venlo. Een mooie locatie in een eeuwenoude kloosterhoeve! Pure verwennerij en een cadeau voor jezelf, daar staan wij voor. 

“De schoonheid die je ziet, is het licht van de ziel” 

Namasté, 

Angenie Harpal 

Indy Luijpers

Indy woont in Baarlo. In 2017 is Indy haar stage begonnen bij Inner-Beauty Institute Angenie. Tijdens deze stage heeft ze de fijne kneepjes van het vak mogen leren. Na deze stageperiode is Indy werkzaam in de salon als schoonheidsspecialiste en pedicure.

‘’In mijn stageperiode heb ik een grote persoonlijke groei gemaakt, zo kwam ik als verlegen meisje binnen en sta ik nu vol zelfvertrouwen op de werkvloer.  Nu, een aantal jaar later heb ik mijn opleiding succesvol afgerond en werk ik met heel veel passie en liefde bij Inner-Beauty Institute Angenie. Ik vind het belangrijk dat de klant zich mooi voelt, zowel van binnen als van buiten. Tijdens de behandeling geef ik ze graag alle persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. Ik kijk er erg naar uit om jullie te mogen behandelen.’’

Specialisme:

– hannah huidcoach
– Bindweefselmassage
– Acne
– Fox laser
– Elvii 532
– Vivace 
– Lightsheer laserontharing
– Pedicure met CND shellac
– Manicure met CND Shellac

Carlijn Zang

Carlijn komt uit Sevenum. Begin mei 2021 is Carlijn begonnen met haar stage bij Inner-Beauty Institute Angenie. Sinds november 2021 is ze werkzaam als schoonheidsspecialiste en pedicure. Naast haar werk bij Inner-Beauty is Carlijn een huidtherapeute in opleiding.

“Ik was meteen heel enthousiast door de goede behandelingen die worden gegeven. Het verbaast mij met hoeveel liefde er hier wordt gewerkt. Je komt echt een warm bad terecht. Mijn passie voor schoonheid heb ik altijd al gehad, maar wat ik nog mooier vind is om mensen te helpen en ze een stukje meer zelfvertrouwen te geven. De tevredenheid en zelfverzekerdheid van een klant na een behandeling vind ik het mooiste wat er bestaat in mijn vak. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te mogen verwelkomen in de salon. ”

Specialisme:

– hannah huidcoach
– Bindweefselmassage
– Acne
– Shiatsu
– Pedicure met CND shellac
– Manicure met CND shellac