Over Angenie

Angenie Harpal

Mijn naam is Angenie Harpal. Op 14 april 2014 kreeg ik de sleutels van m’n eigen salon. Een geweldige uitdaging naast het moeder zijn van Shannon, Jay en Sancho. De combinatie van deze twee hele belangrijke taken was pittig, maar meer dan de moeite waard. Door heel veel liefde, passie en vooral heel veel geduld is het aardig gelukt om de juiste combinatie hierin te vinden. Nu een aantal jaar verder heb ik drie mooie, volwassen kinderen en is m’n bedrijf enorm gegroeid met gemotiveerde collega’s en vaste klanten die ons al jaren trouw volgen.

hannah huidcoach

Sinds 2017 ben ik een echte hannah huidcoach. Vanaf dag één helemaal fan van dit merk. De producten, de behandelingen alles wilde ik erover weten en leren. De befaamde hannah bindweefselmassage training heeft mijn bedrijf naar een ander niveau gebracht. Dit maakt mij een hannah specialist in huidverbetering. 

Mijn klanten verdienen het dat ik mezelf blijf verbeteren hierin, dus ieder jaar volg ik heel graag allerlei trainingen bij hannah in Voorthuizen. 

Aanbod

Wij bieden huidverbetering, massages, manicure, pedicure, ontharing en make-up. In de toekomst zijn er plannen om gezonde smoothies, pap, yoghurt met fruit en yogales te bieden. Voor een betere versie van jezelf en om in balans te komen in je lijf. 

Nieuwe locatie

Per 1 december 2019 zijn wij verhuisd naar de Hakkesstraat 32A in Venlo. Een mooie locatie in een eeuwenoude kloosterhoeve! Pure verwennerij en een cadeau voor jezelf, daar staan wij voor. 

“De schoonheid die je ziet, is het licht van de ziel” 

Namasté, 

Angenie Harpal